Vintips till din buffé - Vinston

Vintips till din buffé

Söker du vintips till din buffé? Här hittar du goda tips som passar när du ska servera mat med blandade inslag av smaker och konsistenser.

Vintips till din buffé

Vintips till din buffé

Buffé är utmärkt att servera på sommaren. Då kan vissa saker förberedas inne medan annat slutförs ute. Har man fest kan man också sätta gästerna på att sköta vissa delar för att det ska gå smidigare, exempelvis grillen eller att blanda en sallad.

Paj, gratäng, sallader och spett är enkla rätter som man kan laga mycket av och som kan varieras med olika sorters kött och vegetariska alternativ. Mycket buffémat behöver heller inte serveras varmt vilket gör att det kan göras i förväg – till och med dagen innan.

Perfekt, då var maten avklarad. Men, vad ska man välja för vin till buffématen? Satsa gärna på viner som är paketerade på Bag in Box eftersom de räcker till fler. Dessutom håller de längre och gästerna kan ta själva så mycket de vill. Kolla in alla Vinstons viner som passar till buffé. Nedan tipsar vi om goda bufférecept.

Bufférecept Inspirerande bufférecept

» Spenat- och basilikapaj med rödlök och småtomater

» Quinoasallad med gulbetor, valnötter och soltorkade tomater

» Chutneyglazad fläskytterfilé

» Småquicher med bacon och gräslök

» Matjes- och potatisgratäng med gul lök

» Spett med ananas och lax

Taggat med:Vintips

Relaterat

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år