Om Vinston - Vinston

Om Vinston

Vinston är en webbplats om vin med syftet att marknadsföra, inspirera, informera och öka kunskapen om vin. Du som gillar mat och vin ska lättare kunna hitta vin som matchar maten och gästerna. På Vinston kan du ta del av mat- och dryckestips samt lära dig mer om vin.

Vilka står bakom Vinston?

Vinston.se är en marknadsförings- och informationskanal för alkoholhaltiga drycker där vi upplyser besökaren om produkter tillgängliga på den svenska marknaden, tillhandahållna av Solera Sverige AB. Denna bolagsgrupp tillhandahåller även webbplatsen Vinston.se. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB.

Vinstons syfte är att tillhandahålla marknaden med kvalitativ information främst om vin men även andra alkoholhaltiga drycker samt att marknadsföra produkterna som tillhandahålls av Solera Sverige AB.

Vinston.se har inget kommersiellt samarbete med Systembolaget. Däremot finns i vår beställningsfunktion direktlänkar till produkter på Systembolaget.se, för att du som besökare enkelt ska kunna slutföra en beställning av en produkt som intresserar dig.

Här kan du läsa mer om Vinstons Allmänna villkor.

Att beställa på Vinston

När du beställer vin från Vinston slussas du direkt vidare till Systembolagets webbplats där du får lägga varan i varukorgen och därefter slutföra beställningen. Dina varor betalas när de hämtas ut på det Systembolag du själv väljer.

Prenumerera på Vinstons nyhetsbrev

Som prenumerant på Vinstons nyhetsbrev får du också ta del av intressanta erbjudanden och spännande nyheter. Registrera dig här, det är helt gratis.

Har du frågor, synpunkter eller vill ge oss feedback?

Vänligen kontakta oss på e-post: redaktionen@vinston.se

 

Vinston är en del av Solera Sweden som är ett snabbt växande företag inom den svenska dryckesmarknaden. Vi verkar i alla kanaler som finns i Sverige, och i de flesta dryckeskategorier. År 2021 blev Solera en del av det danska företaget Royal Unibrew som är en av de största dryckesaktörerna i Norden. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Sweden AB.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år