Så beställer du - Vinston

Så här beställer du vin på Vinston

Det är enklare än du tror!

Steg 1

Genom att klicka på Beställ-knappen intill vinet hamnar produkten i din kundvagn.

Steg 2

I din kundvagn kan du ta bort, lägga till och uppdatera viner. När du bekräftar skickas du till Systembolagets webbplats.

Steg 3

Inom 8 dagar finns dina produkter att hämta ut på ditt Systembolag. Du betalar som vanligt i din butik.


Hur beställer man ur Systembolagets sortiment?

Hos Vinston hittar du fynd, nyheter och prisvärda viner från världens stora vinländer. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att beställa hem viner du gillar.

Under ”Hitta vin” hittar du hela Systembolagets vinsortiment. Där kan du enkelt filtrera och hitta nya favoriter. På varje produktsida finns det en Beställ-knapp. Genom att välja antal och sedan klicka på "Beställ" läggs produkten i din kundvagn. För att komma till kassan klickar du på din kundvagn, där ser du vinerna du valt, antal flaskor och en totalsumma.

För att slutföra din beställning fyller du i din e-post och klickar sedan på ”Slutför och beställ”. Du slussas då vidare till Systembolaget.se där du slutför din beställning för att få de produkter du valt. En beställning till Systembolaget tar upp till 8 dagar, oftast går det fortare än så! Du får ett sms när dina varor kommit till butiken, där du hämtar upp dem och du betalar i kassan precis som vanligt.

Har du några frågor går det bra att kontakta oss på: info@vinston.se

Vinston är en del av Solera Sweden som är ett snabbt växande företag inom den svenska dryckesmarknaden. Vi verkar i alla kanaler som finns i Sverige, och i de flesta dryckeskategorier. År 2021 blev Solera en del av det danska företaget Royal Unibrew som är en av de största dryckesaktörerna i Norden. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Sweden AB.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år