Välkommen till Vinston Fine Wine! - Vinston

Välkommen till Vinston Fine Wine!

Vinston Fine Wine är en vinklubb som fokuserar på kvalitet både när det gäller flaskans innehåll och hur det presenteras. De producenter vi samarbetar med jobbar i liten skala, i klassiska såväl som nya vindistrikt världen över.

Vi tror att du som hittat hit verkligen fastnat för tjusningen som riktigt bra viner kan ge och är lite mer vinintresserad än snittet. Vi tror att du gillar att förstå varför drycken smakar som den gör, och tycker att vinvärlden är en spännande plats. Därför delar vi gärna med oss till dig av både vinkunskap och provningar, så att du kan hitta de viner och upplevelser som kan skapa stora ögonblick för just dig.

När du vill fördjupa dig kan du surfa runt i vår Vinskola där vi publicerar guider om druvor, regioner, producenter, lagring och annan vinfakta. Skriv gärna upp dig på Vinstons nyhetsbrev här intill – minst en gång i månaden fokuserar vi på fine wines. När du söker inspiration i ett mer kortfattat format, följ gärna Vinston.se på Instagram och Facebook. Vi hoppas också att få träffa dig på någon av de alla vinprovningar vi arrangerar, och på vinmässor runt om i Sverige.

Har du frågor? Kontakta oss gärna på finewine@solera.se

Välkommen!

Taggat med:Vinskola

Relaterat

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år