Välkommen till Vinston Fine Wine! - Vinston

Välkommen till Vinston Fine Wine!

Välkommen hit! Vinston Fine Wine är en vinklubb för dig som älskar goda viner och vill veta mer om innehållet i flaskan. Vi lovar att prata om vin på ett sätt som är enkelt att förstå, med massvis av kunskap och kvalitet. De producenter vi samarbetar med jobbar i liten skala, i klassiska och nya vindistrikt världen över.

Vi tror att du som hittat hit verkligen fastnat för vinets värld och allt vad det innebär. Därför ska vi ta med dig in i vinets värld! Du får träffa producenter, få tips på bra restauranger och vilka viner du ska dricka där, bli bjuden på vinprovningar, ta del av kunskap genom artiklar och nyhetsbrev och snabba uppdateringar på Facebook och Instagram.

När du vill fördjupa dig kan du surfa runt i vår Vinskola där vi publicerar guider om druvor, regioner, producenter, lagring och annan vinfakta. Skriv gärna upp dig på Vinstons nyhetsbrev här intill – minst en gång i månaden fokuserar vi på fine wines. När du söker inspiration i ett mer kortfattat format, följ gärna Vinston.se på Instagram och Facebook. Vi hoppas också att få träffa dig på någon av de alla vinprovningar vi arrangerar, och på vinmässor runt om i Sverige.

Har du frågor? Kontakta oss gärna på finewine@solera.se

Välkommen!

Taggat med:Vinskola

Relaterat

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år