Tunnbrödssnurror med renstek
Tunnbrödssnurror med renstek passar fint att servera till ett glas mousserande vin på nyårsafton – eller när som.
Enkelt recept till fest
Tunnbrödssnurror med renstek passar fint att servera till ett glas mousserande vin – eller varför inte till midsommaraftonens mingel? Det här receptet går snabbt och enkelt att göra vilket är perfekt när man har ont om tid. Det kräver också få ingredienser vilket vara gör saken ännu bättre. Gör snittarna innan gästerna kommer och förvara dem i kylen. Sedan är det bara att plocka fram dem en halvtimme innan så de hinner komma upp lite i temperatur. Servera förslagsvis med något av vintipsen nedan.
Tunnbrödssnurror med renstek
Cirka 24 stycken
3 tunnbröd
100g färskost, ex philadelphia
1 ask smörgåskrasse
120g hambugerkött eller renstek
1. Bred ut tunnbröden och bred på ett lager färskost.
2. Klipp över krasse och lägg på 1-2 skivor renstek/hamburgetkött. Rulla ihop tunnbröden och skär till lagom munsbitar – cirka 1,5 centimeter breda.
Recept och vintips är exklusivt
framtagna för Vinston av
Madeleine Landley, Landleys kök.