Melon och myntabollar med lufttorkad skinka - Vinston

Melon och myntabollar med lufttorkad skinka

Melon och myntabollar med lufttorkad skinka är något av det enklaste man kan svänga ihop till mingel och buffé.

Melon och myntabollar med lufttorkad skinka

Melon och myntabollar med lufttorkad skinka är något av det enklaste man kan svänga ihop till mingel och buffé. Ställ fram snygga tandpetare och låt gästerna förse sig själva – eller trä upp ingredienserna på färdiga spett redan från början. Tillsammans med blad av mynta blir det fräscht och gott.

Melon och myntabollar med lufttorkad skinka

För 4-8 personer (som plock)

1 galiamelon
70g lufttorkad skinka, ex serrano
250g mozzarellabollar (2 paket)
1/2 kruka mynta

1. Halvera melonen och ta bort kärnhuset. Skär till ut små bollar med ett kuljärn.

2. Halvera den lufttorkade skinkan på längden och linda runt några av melonbollarna.

3. Slå bort vattnet från mozzarellan. Varva all ti en skål och dekorera med myntablad.


Madeleine LandleyReceptet är exklusivt
framtaget för Vinston av
Madeleine Landley, Landleys kök.

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år