Lax- och räkcocktail - Vinston

Lax- och räkcocktail

Lax- och räkcocktail passar fint att servera som förrätt när det är fest – exemplevis till nyårsafton.

Lax- och räkcocktail

Starta nyårsaftonens festliga middag med en lättfixad förrätt. Denna räk- och laxcocktail blandas med fräscha smaker av papaya, gurka, avocado och citron. Gör den i förväg och förvara i kylen till det är dags att sätta sig till bords. Dekorera med en dillkvist och servera med vitt vin till.

Lax- och räkcocktail

För: 4 personer

1/2 papaya
10 cm gurka
200g färsk lax (Salma)
1 avocado
500g räkor med skal
1 citron
färsk dill
salt, peppar

1. Skala och tärna papayan. Skär bort kärnhuset på gurkan och tärna upp. Tärna färsk lax och avocado. Skala räkorna.

2. Blanda allt försiktigt med pressad citronsaft, dill, salt och peppar. Ställ svalt fram till servering och fördela sedan ut i portionsskålar. Dekorera med en dillkvist.


Madeleine LandleyReceptet är exklusivt
framtaget för Vinston av
Madeleine Landley, Landleys kök.

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år