Grillad Gino med färska bär
Grillad Gino med färska bär och rekommenderat vintips avslutar middagen på ett härligt vis. Perfekt med efterrätt som lagas på grillen.
Foto: Madeleine Landley
Tips på grillad dessert
Grillad Gino med färska bär och en riktigt härlig sommardessert med färska bär och riven vit choklad. Visst är det perfekt med en efterrätt som lagas på grillen? På så vis kan man avsluta middagen på ett härligt vis och ta tillvara på det sista av glöden. Servera med ett sött, mousserande vin till. Här hittar du fler goda tips på mat till grillen denna sommar.
Grillad Gino med färska bär
För: 4 personer
2 bananer
2 kiwis
100g jordgubbar
250g hallon
250g blåbär
100g vit choklad
aluminiumfolie
1. Skala och skiva bananer och kiwi. Skär jordgubbarna till mindre bitar. Fördela ut bananer, kiwi, jordgubbar, hallon och blåbär i fyra aluminiumfolie-paket. Riv över hälften av chokladen och stäng paketen. Ställ paketen på grillen och grilla cirka 8-10 minuter.
2. Öppna paketen och riv över den sista chokladen.