Getostfyllda filodegsrullar
Bjud på enkla smårätter till ditt spanska rödvin. Getostfyllda filodegsrullar är enkla att göra och passar fint att mingla med.
Getostfyllda filodegsrullar
För: 4 personer
25g smör
125g filodeg (1/2 paket)
färsk timjan
200g getost
flytande honung
1. Smält smöret. Lägg tre filodegsark ovanpå varandra och pensla med smöret.
2. Lägg ett par kvistar färsk timjan uppe i kanten på filodegsbladet. Skär osten i mindre bitar och lägg uppe i kanten på filodegen.
3. Ringla över några droppar honung och rulla ihop. Pensla med smör och lägg i en ugnssäker form.
4. Ställ in i ugnen 180°C i 20 minuter eller tills rullarna fått en fin krispig yta.
Receptet är exklusivt
framtaget av Camilla Gurell från Salt & Peppar
i samarbete med Vinston.
När Millan flyttade hemifrån insåg hon att hon varken kunde laga mat eller hade några recept. Det var då Millan började blogga om sina misslyckanden i köket, det som blev grunden till det som idag är Salt & Peppar.