Bröd med paprika, vitlök och getost
Bjud på härliga tapas med rödvin. Bröd med paprika, vitlök och getost är både gott och enkelt att göra.
Bröd med paprika, vitlök och getost
8 stycken
1 gul paprika
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
1 tsk vit balsamico
salt, peppar
färsk timjan
2 msk matolja
8 brödskivor baguette
100g getost
1. Kärna ur och hacka paprikan. Skiva vitlöken. Ha ner allt i en kastrull med lite olja och låt det mjukna på mediumvärme. Smaka av med vit balsamico, salt, peppar och färsk timjan.
2. Värm ugnen till 250°C. Skiva baguetten och pensla varje skiva med ett lager matolja och strössla över en nypa salt. Lägg in brödskivorna med oljan uppåt och rosta cirka 5-7 minuter så de får en knaprig yta.
3. Skeda på paprikaröran på brödskivorna och fördela ut getost. Servera med lite färsk timjan på toppen.