Bröd med paprika, vitlök och getost
Bjud på härliga tapas! Bröd med paprika, vitlök och getost är både gott och enkelt att göra.
Bröd med paprika, vitlök och getost
8 stycken
1 gul paprika
1 röd paprika
2 vitlöksklyftor
1 tsk vit balsamico
salt, peppar
färsk timjan
2 msk matolja
8 brödskivor baguette
100g getost
1. Kärna ur och hacka paprikan. Skiva vitlöken. Ha ner allt i en kastrull med lite olja och låt det mjukna på mediumvärme. Smaka av med vit balsamico, salt, peppar och färsk timjan.
2. Värm ugnen till 250°C. Skiva baguetten och pensla varje skiva med ett lager matolja och strössla över en nypa salt. Lägg in brödskivorna med oljan uppåt och rosta cirka 5-7 minuter så de får en knaprig yta.
3. Skeda på paprikaröran på brödskivorna och fördela ut getost. Servera med lite färsk timjan på toppen.