Smördegssnurror med ansjovis och lök - Vinston

Smördegssnurror med ansjovis och lök

Dessa lättlagade smördegssnurror med ansjovis och lök är smidiga att bjuda på och passar fint till minglet.

Smördegssnurror med ansjovis och lök

Smördegssnurror med ansjovis och lök

Cirka 25 stycken

1 gul lök
250g smördeg
3 dl mild prästost
0,5 dl finhackad persilja
1 burk ansjovis (100g)

Gör så här:
1. Skala och finhacka löken. Fräs den i smör i en panna utan att den tar färg. Rulla ut smördegen. Skär degen i två lika stora delar på längden.

2. Riv osten och strö den över smördegen. Lägg på löken. Finhacka persiljan och skär ansjovisen i bitar och lägg dem på smördegen.

3. Rulla ihop till en rulle från långsidan. 
Skär i 1,5 cm tjocka skivor och lägg dem på en plåt med bakplåtspapper. 
Grädda på 220°C i cirka 10 minuter.

Du kan förbereda rullarna. Linda i så fall in dem i bakplåtspapper och skär dem i skivor precis innan gräddningen.


Linda MagnussonReceptet är exklusivt framtaget
av Linda Magnusson från Lindas Goda
i samarbete med Vinston.

Linda startade upp sin blogg Lindas goda sommaren 2012 med fokus på mat, en del kryddor och örter och även lite trädgård. Så länge hon kan minnas har matlagning varit en av hennes största passioner med en drivkraft att inspirera med sina recept.

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år