Los Monteros Cava Brut - Vinston

Artnr: 273

Los Monteros Cava Brut

99kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras med fördel vid 8-10°C som aperetif eller till lättare rätter med fisk och skaldjur.

Smak

Frisk, välbalanserad smak med toner av äpplen och citrus.

Doft

Ungdomlig fruktig doft med inslag av äpplen och kex

Bodegas Murviedro

Bodegas Murviedro grundades 1927. Det är ett familjeägt företag som drivs av att bevara traditioner men samtidigt förnya och förbättra, för att alltid producera viner av hög kvalitet. Bodegas Murviedro producerar viner från Valencia, Utiel-Requena, Alicante, Rueda och Vinos de la Tierra de Castilla.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Bodegas Murviedro
År:NV
Alkoholhalt:11.5%
Druva:100% Macabeo
Dosage:6g/l
SpanienAperitifÄppleCitrus
Bodegas Murviedro

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år