Luna Organic Cava Brut - Vinston

Artnr: 5520701

Luna Organic Cava Brut

129kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras med fördel vid 8-10°C som aperitif eller till rätter av fisk och skaldjur

Smak

Torr, frisk och fruktig smak med inslag av äpplen, päron och citron

Doft

Ungdomlig och fruktig doft med inslag av äpplen och citrus.

Bodegas Murviedro

Bodegas Murviedro är en del av Bodegas Schenk som grundades 1893 i Schweiz. Till Spanien kom man 1927 och startade upp under namnet Schenk Espania, först 2002 ändrades namnet till Bodegas Murviedro. Det är ett familjeägt företag som drivs av att bevara traditioner men samtidigt förnya och förbättra, för att alltid producera viner av hög kvalitet. Bodegas Murviedro producerar viner med stort fokus på hållbarhet från Valencia, Utiel-Requena, Alicante, Rueda och Vinos de la Tierra de Castilla. Till Bodgeas Schenk ingår även producenterna Hispano+Suizas och Casa Lo Alto.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Bodegas Murviedro
År:NV
Alkoholhalt:11.5%
Druva:90% Macabeo, 10% Chardonnay
Dosage:7.4g/l
SpanienAperitifSkaldjurSällskapÄppleCitronPäron
Bodegas Murviedro

Andra gillar också

Vinston är en del av Solera Sweden som är ett snabbt växande företag inom den svenska dryckesmarknaden. Vi verkar i alla kanaler som finns i Sverige, och i de flesta dryckeskategorier. År 2021 blev Solera en del av det danska företaget Royal Unibrew som är en av de största dryckesaktörerna i Norden. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Sweden AB.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år