Comtes d'Isenbourg Gewurztraminer - Vinston

Artnr: 72596

Comtes d'Isenbourg Gewurztraminer

99kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 8-10°C till rätter av ljust kött, gärna med asiatiska inslag eller till gåslever med calvadosgelé och lättstekta äppeltärningar, eller en halstrad bläckfisk fylld med fetaost, tomat och lavendel.

Smak

Torr, druvig och blommig smak med någon sötma, med toner av litchi, honung, torkade aprikoser och rosor.

Doft

Parfymerad doft av litchi, honung, ananas, torkade aprikoser och rosor.

Övrigt

Druvorna skördas manuellt sent på säsongen. De pressas sedan skonsamt och genomgår ingen maceration. Vinet får sedan jäsa vid kontrollerad temperatur i ståltankar. Vinet lagras 4 månader på sin jästfällning före filtrering och buteljering.

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Comtes d'Isenbourg
År:2016
Alkoholhalt:13.5%
Druva:100% Gewurztraminer
Sockerhalt:13g/l
FrankrikeAperitifAsiatisktFiskSkaldjurSällskapFågelFläskKryddstarktOstAprikosBlommigDruvigHonungLitchiRosor
Comtes d'Isenbourg

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år