Indomita Classic Chardonnay - Vinston
}

Artnr: 207901

Indomita Classic Chardonnay

79kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid cirka 10°C till smakrika rätter av fisk och skaldjur, eller till lättare rätter av ljust kött.

Smak

Torr, frisk, fruktig smak med inslag av citrus, örter, ananas och persika.

Doft

Ungdomlig, fruktig doft med inslag av citrus, persika, tropisk frukt och rostade nötter.

Indomita

Indomita grundades 2001 och har sedan sin start haft som mål att skilja sig ifrån andra producenter i Chile genom deras kvalité. Med detta i åtanke så producerar dom idag enbart röda viner ifrån Maipo Valley och vita viner ifrån Casablanca. Två av Chiles absolut bästa områden. Alla druvor är handplockade med omsorg och vinerna tillverkade med traditionella metoder. Hos Indomita gör man tre olika kvalitetsviner; Variedad som är tankjästa druvrena endruvsviner från vingårdar fördelade över hela Central Valley, Selected Variedad som är ett urval viner från de bästa specifika vingårdarna och Reserva, som är en selektering av vin från de bästa enskilda lägena i firmans bästa vingårdar. Beroende på vin och årgångens kvalitet, ligger skördeuttagen på fyra till elva ton per hektar. Indomita äger mer än 500 hektar vinodlingar i Maipo där de odlar Cabernet Sauvignon, Merlot, Carmenère, Pinot Noir, Syrah, Chardonnay, Gewürztraminer och Sauvignon Blanc. Det moderna vineriet byggdes 2001 och har ståltankar vars kapacitet uppgår till fyra miljoner liter. Vineriet har dessutom en källare, byggd i kullen som vineriet står på, som omfattar 2 000 ekfat om 225 liter.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Indomita
År:2022
Alkoholhalt:13.5%
Druva:Chardonnay.
Sockerhalt:2.27g/l
ChileAperitifFiskSkaldjurSällskapFågelFläskOstAnanasCitrusÖrterPersika
Indomita

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år