Ricossa Barbera Appassimento - Vinston

Artnr: 79508

Ricossa Barbera Appassimento

99kr


Vinet smakar

Smak

Torr med bra syra, inslag av röda, syrliga körsbär, vanilj, fikon och mandel.

Doft

Ungdomlig, fruktig med inslag av röda bär och mörka bär, violer, vanilj, fikon och mandel.

Övrigt

Tillverkning enligt Appassimento metoden. Druvorna som skördas för hand torkas sedan i små öppna lådor under cirka 4-6 veckor i temperaturkontrollerade rum. Efter jäsningen har vinet legat på ståltank i 8 månader och sedan på flaska i 2 månader.

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Ricossa SRL
År:2015
Alkoholhalt:13.5%
Druva:Barbera
Sockerhalt:12g/l
ItalienAsiatisktSällskapBuffématFläskLammNötKryddstarktViltOstFikonKörsbärVanilj
Ricossa SRL

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år