Asio Otus Rosso - Vinston

Artnr: 77293

Asio Otus Rosso

89kr


  • fyllighet
  • sötma

Vinet smakar

Smak

Vinet är fylligt och fruktigt med tydliga toner av blåbär och björnbär med stor kropp och kraftfulla tanniner. I eftersmaken finns en ton av fat tillsammans med en tydlig kryddighet.

Doft

Doften är mycket fruktig med tydliga inslag av blåbär och björnbär med en mycket tydlig kryddighet.

Övrigt

Efter skörd jäser vinet i temperaturkontrollerade tankar. Därefter lagras vinet i stora ekfat fram till buteljering.

MGM Mondo del Vino

Genom att ständigt leverera kvalitet, kreativitet och mångsidighet har MGM Mondo del Vino vuxit till att idag vara en av de femton största italienska vinexportörerna.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:MGM Mondo del Vino
År:NV
Alkoholhalt:13%
Druva:Cabernet Sauvignon, Merlot, Syrah
ItalienSällskapLammNötViltBjörnbärBlåbärFatKryddig
MGM Mondo del Vino

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år