Ricossa Barbera 2,25 L - Vinston

Artnr: 76755

Ricossa Barbera 2,25 L

139kr


Vinet smakar

Passar till

Grillat kött, gärna vilt i kombination med svamp. Grytor eller rätter som brässerad oxkind med parmesanrisotto, vitlök och persilja. En utmärkt kompanjon till ostar som parmesan eller grottlagrade salta hårdostar.

Smak

Ett balanserat fruktigt vin med bäriga toner såsom mogna röda bär, plommon och björnbär. Ett torrt vin med stor kropp och balanserad syra.

Doft

En fruktig doft med toner av plommon, björnbär, hösthallon,vanilj, violer, fikon, rostad mandlar och en lätt rökig ton i bakgrunden.

Produktinformation

Volym:2250 ml
Producent:Ricossa SRL
År:2015
Alkoholhalt:13.5%
Druva:100% Barbera
ItalienFläskNötViltOstBjörnbärPlommon
Ricossa SRL

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år