Borriquito Sangría - Vinston

Artnr: 76468

Borriquito Sangría

59kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid ca 8°C med frukt och isbitar.

Smak

Söt, kryddig och frisk smak med toner av apelsin, citron, druvor och kanel.

Doft

Fruktig doft med inslag av apelsin, citron och druvor.

Övrigt

Vinet framställs på traditionellt vis och sedan tillsätts aromer och socker.

Bodegas Murviedro

Bodegas Murviedro grundades 1927. Det är ett familjeägt företag som drivs av att bevara traditioner men samtidigt förnya och förbättra, för att alltid producera viner av hög kvalitet. Bodegas Murviedro producerar viner från Valencia, Utiel-Requena, Alicante, Rueda och Vinos de la Tierra de Castilla.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Bodegas Murviedro
År:NV
Alkoholhalt:6%
Druva:
SpanienAperitifSällskapCitronKryddig
Bodegas Murviedro

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år