Zironda Ripasso Magnum - Vinston

Artnr: 76235

Zironda Ripasso Magnum

279kr


  • fyllighet
  • sötma

Vinet smakar

Passar till

Servera gärna vinet till lamm, nötkött eller rika pastarätter vid 16ºC.

Smak

Ett mycket fruktigt och smakrikt vin med inslag av körsbär, torkad frukt och toner av fat. Vinet är mycket balanserad med frisk syra till de fruktiga inslagen samt en len tanninstruktur,

Övrigt

Druvorna skördades i oktober då druvorna och sorteras, avsjälkas och pressas försiktigt. Musten jäste därefter i rostfria, temperaturkontrollerade ståltankar. Efter jäsning tillsätts druvrester från amaroneproduktionen från Zironda Amarone. Detta ger vinet tonen av torkad frukt och en fylligare struktur till kropp.

MGM Mondo del Vino

Genom att ständigt leverera kvalitet, kreativitet och mångsidighet har MGM Mondo del Vino vuxit till att idag vara en av de femton största italienska vinexportörerna.

Läs mer

Produktinformation

Volym:1500 ml
Producent:MGM Mondo del Vino
År:2015
Alkoholhalt:14%
Druva: Corvina, Rondinella, Corvinone
ItalienFläskLammNötViltFatKörsbär
MGM Mondo del Vino

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år