Gato Negro Cabernet Sauvignon - Vinston

Artnr: 7564

Gato Negro Cabernet Sauvignon

59kr


Vinet smakar

Smak

Vinet har en mycket fruktig och ungdomlig smak med toner av svarta vinbär, björnbär, jordgubbar, vanilj tillsammans med en balanserad fatkaraktär. Kroppen är medelstor och tanninerna fylliga. Vinet har en lång eftersmak.

Doft

Doften är fruktig med inslag av svarta vinbär, björnbär, örter och fat.

Övrigt

Druvorna skördades i april. Efter skörd krossades druvorna lätt och druvjuicen fick därefter jäsas i tankar av rostfritt stål.

Viña San Pedro

Viña San Pedro är ett utav de största vinerierna i Chile och Argentina, två länder som har optimalt klimat för vinodling. Härifrån produceras röda, vita och roséviner av god kvalitet. Grunden till Viña San Pedro lades 1865, då bröderna Bonifacio och José Gregorio Correa Albano köpte mark att odla vin på. Idag lägger Viña San Pedro stora resurser och energi på att ständigt utveckla sina viner såväl genom nys tekniker inom viticultur, vinification och arbete kring miljö i samtliga led.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Viña San Pedro
År:2019
Alkoholhalt:13%
Druva:85% Cabernet Sauvignon, 15% Syrah
Sockerhalt:4g/l
ChileBuffématFläskNötViltBjörnbärFatJordgubbarSvarta vinbärVanilj
Viña San Pedro

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år