Le Havre de Paix Rouge - Vinston

Artnr: 75358

Le Havre de Paix Rouge

91kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 16-18ºC till lättare kötträtter, sallader eller ostar.

Smak

Fruktig och mjuk med toner av röda och mörka bär, blåbär. Mjuka harmoniska tanniner.

Doft

Fruktig doft av röda vinbär, röda bär, björnbär, kryddor och lakrits.

Övrigt

Efter skörd avstjälkas druvorna innan de pressas. Vine har enbart lagrats på ståltank.

Les Grands Chais de France

Les Grands Chais de France grundades 1979 av Joseph Helfrich, men då ursprungligen som cognacsproducent, innan han 1981 utökade verksamheten till att även omfatta vinproduktion. De arbetar tillsammans med vinodlare i hela Frankrike, framförallt Alsace, Jura, Diois, Languedoc, Bordeaux, Val de Loire och Bourgogne. De är dessutom ägare och vinmakare för över 2000 hektar av egna vingårdar. Idag är de Frankrikes ledande privatägda vinmakare. Varje år producerar de 1,500,000 hl vin.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Les Grands Chais de France
År:2020
Alkoholhalt:12.5%
Druva:Carignan och Grenache.
Sockerhalt:5.99g/l
FrankrikeSällskapFågelBuffématFläskLammGrönsakerOstBlåbär
Les Grands Chais de France

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år