Dom. de Baronarques Rouge - Vinston

Artnr: 53761

Dom. de Baronarques Rouge

449kr


  • fyllighet
  • sötma

Vinet smakar

Smak

Inslag av mörka bär, peppar, choklad och vanilj. Väl integrerade tanniner, lång och balanserad eftersmak.

Doft

Inslag av mörka bär så som svarta vinbär, kryddor och lakrits

Övrigt

Detta år startade skörden nästan 2 veckor tidigare än övriga år. Vinet har lagrats under 12 månader på franska ekfat. 25% av faten var nya och resterande fat är mellan 1 till 3 år gamla.

Domaine de Baronarques

Baronessan Philippine de Rothschild köpte, tillsammans med sina två söner, Domaine de Lambert. Egendommen döptes om till Domaine de Baron'Arques och i fem år arbetade familjen för att förbättra både i vingården och i vinkällaren. 2003 kom resultatet av detta hårda arbete och dom blev godkända av INAO (Institut National des Appellations d’Origine) för att få använda ursprungsbeteckningen AOP Limoux Rouge. 2008 skapar man vinet La Capitelle du Domaine de Baron’arques, slottets andra vin. 2015 byter man namnet till Domaine de Baronarques.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Domaine de Baronarques
År:2017
Alkoholhalt:15%
Druva:60% Merlot, 14% Cabernet Franc, 12% Syrah, 10% Malbec, 4% Cabernet Sauvignon
Sockerhalt:2g/l
FrankrikeLammNötGrönsakerChokladPepparVanilj
Domaine de Baronarques

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år