Adventure Tempranillo 3Lit - Vinston

Artnr: 51777

Adventure Tempranillo 3Lit

159kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras med fördel mellan ca 16-18 grader ˚C till exempelvis grönsaks- eller lammrätter

Smak

Ett smakrikt tempranillovin i modernstil, med inslag av mörka körsbär och plommon.

Doft

Fruktig doft med inslag av mörka körsbär och plommon.

Zimmermann-Graeff & Müller

Zimmermann Graeff är sedan grundandet 1886 familjeägt och drivs idag av den fjärde generationen. 1998 gick man samman med Rudolf Müller och ZGM bildades, en av fem ledande vinproducenter i Tyskland. ZGM har ett internationellt vinmakarteam till sitt förfogande och har satsat stort på teknik och nya anläggningar. Huvudfokus ligger på modernt tillverkade bruksviner.

Läs mer

Produktinformation

Volym:3000 ml
Producent:Zimmermann-Graeff & Müller
År:2020
Alkoholhalt:11%
Druva:100% Tempranillo
Sockerhalt:9g/l
TysklandSällskapFågelBuffématFläskGrönsakerKörsbärPlommon
Zimmermann-Graeff & Müller

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år