The Boutique Selection True North Amarone - Vinston

Artnr: 50013

The Boutique Selection True North Amarone

179kr


  • fruktsyra
  • fyllighet
  • sötma

Vinet smakar

Passar till

Serveras vid ca 18°C till exemplevis viltgryta eller lagrade hårdostar.

Smak

Fylligt vin med inslag fat, mörka körsbär, mogna plommon och russin. Väl integrerade tanniner.

Doft

Aromer av mörka körsbär, plommon, fat och russin.

Urban Beverages

Urban Beverages skapades 2016 och är representerat i Norge, Sverige och Finland, som en del av Solera Group. För stunden ligger vårt fokus på vin men vi ser fram emot att arbeta med fler produkter inom dryck. Vi arbetar helt med egna varumärken och utvecklar produkter mot den skandinaviska marknaden. Vårt team vill att vin ska vara enkelt att avnjuta för alla, därför är vi stolta över att göra vin som våra kunder verkligen tycker om. Vårt mål är inte att stå för långa traditioner utan att leverera kvalitativ och god dryck, eftersom vi tycker att vin ska vara roligt och gott.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Urban Beverages
År:2018
Alkoholhalt:15%
Druva:45% Corvinone, 40% Corvina, 15% Rondinella
Sockerhalt:7g/l
SverigeLammNötViltOstFatKörsbärPlommon
Urban Beverages

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år