Juan Guarda Tempranillo Castilla - Vinston

Artnr: 279

Juan Guarda Tempranillo Castilla

66kr


  • fruktsyra
  • fyllighet
  • sötma

Vinet smakar

Passar till

Serveras med fördel vid ca16°C till rätter av ljust kött eller till exempelvis grillade grönsaker.

Smak

Fruktig smak med inslag av mörka bär så som blåbär och körsbär samt inslag av torkade örter.

Doft

Fruktig doft med inslag av mörka bär och örter.

Zimmermann-Graeff & Müller

Zimmermann Graeff är sedan grundandet 1886 familjeägt och drivs idag av den fjärde generationen. 1998 gick man samman med Rudolf Müller och ZGM bildades, en av fem ledande vinproducenter i Tyskland. ZGM har ett internationellt vinmakarteam till sitt förfogande och har satsat stort på teknik och nya anläggningar. Huvudfokus ligger på modernt tillverkade bruksviner.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Zimmermann-Graeff & Müller
År:2019
Alkoholhalt:12%
Druva:100% Tempranillo
Sockerhalt:6.7g/l
TysklandFågelFläskGrönsakerBlåbärKörsbärÖrterTorkade örter
Zimmermann-Graeff & Müller

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år