Taverna Boas Vindas - Vinston
}

Artnr: 464708

Taverna Boas Vindas

209kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 16-18ºC till kötträtter gärna av nötkött eller lamm. Perfekt till grillat, grytor, rökt kött men också till hårdostar.

Smak

Fruktig och kryddig smak med inslag av plommon, björnbär, skogsbär, lakrits, lagerblad, kryddor och örter. Balanserad eftersmak.

Doft

Fruktig doft av plommon, körsbär, hallon, kryddor, lakrits och örter.

Övrigt

Druvorna skördas manuellt i september och jäses under tre veckor under regelbunden pigeage. Vinet har sedan lagrats i en blandning av stål- och cementtankar.

Produktinformation

Volym:3000 ml
Producent:Prime Wine
År:2019
Alkoholhalt:12.5%
Druva:30% Touriga Nacional, 24% Alfrocheiro, 23% Tinta Roriz, 23% Jaen
Sockerhalt:3.2g/l
PortugalSällskapFågelBuffématFläskLammNötOstBjörnbärKryddigLakritsÖrterPlommon
Prime Wine

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år