The Missing Piece Durif Cabernet Sauvignon - Vinston

Artnr: 2420

The Missing Piece Durif Cabernet Sauvignon

209kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 16-18ºC till allehanda maträtter.

Smak

Koncentrerad, smakrik, fruktig och örtig smak med toner av björnbär, svarta vinbär, choklad, mynta, eukalyptus, lakrits, vanilj och fat.

Doft

Fruktig doft med inslag av björnbär, svarta vinbär, choklad, mynta, eukalyptus, lakrits, vanilj och fat.

Övrigt

30% av vinet, enbart Cabernet Sauvignon, har lagrats 8 månader med lika delar franska och amerikanska ekstavar. Resterande del av vinet har enbart lagrats på ståltank.

Urban Beverages

Urban Beverages skapades 2016 och är representerat i Norge, Sverige och Finland, som en del av Solera Group. För stunden ligger vårt fokus på vin men vi ser fram emot att arbeta med fler produkter inom dryck. Vi arbetar helt med egna varumärken och utvecklar produkter mot den skandinaviska marknaden. Vårt team vill att vin ska vara enkelt att avnjuta för alla, därför är vi stolta över att göra vin som våra kunder verkligen tycker om. Vårt mål är inte att stå för långa traditioner utan att leverera kvalitativ och god dryck, eftersom vi tycker att vin ska vara roligt och gott.

Läs mer

Produktinformation

Volym:1500 ml
Producent:Urban Beverages
År:2020
Alkoholhalt:13.5%
Druva:50% Durif, 50% Cabernet Sauvignon
Sockerhalt:2.6g/l
SverigeSällskapFågelBuffématFläskLammKryddstarktBjörnbärChokladFatLakritsSvarta vinbärVanilj
Urban Beverages

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år