SomeZin White Zinfandel BiB - Vinston

Artnr: 6421

SomeZin White Zinfandel BiB

179kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras bäst kyld tillsammans med ljust kött eller skaldjur

Smak

Frisk, fruktig och kryddig smak med liten sötma. Toner av hallon, smultron och jordgubbar.

Doft

Fruktig doft med inslag av jordgubbar, smultron och hallon.

Oak Ridge Winery

Oak Ridge Winery är det äldsta vineriet i Kalifornien. Det grundades 1934 som ett kooperativ a lokala vinodlare. Idag är Oak Ridge ett familjeägt företag och sedan 8 år tillbaka har man rustat upp vineriet till ett state of the art winery. Lodi är välsignande med varma dagar och svala vindar på kvällen, vilket skapar idealiska förhållanden för att odla druvor som Cabernet Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon Blanc och Zinfandel. Dessa druvor har blomstrat hos Oak Ridge, och dom har under åren blivit den största producenten av Zinfandel i området.

Läs mer

Produktinformation

Volym:3000 ml
Producent:Oak Ridge Winery
År:2016
Alkoholhalt:11%
Druva:Zinfandel
Sockerhalt:25g/l
USAAperitifFiskSkaldjurSällskapFågelBuffématHallonJordgubbarKryddigSmultron
Oak Ridge Winery

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år