Ed Knows Rosé - Vinston
}

Artnr: 314401

Ed Knows Rosé

59kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 8-10°C till rätter av kyckling eller till vegetariska rätter.

Smak

Ungdomlig och bärig smak med inslag av röda vinbär, blodgrape, örter och persika.

Doft

Ungdomlig och bärig doft med inslag av röda bär, örter, persika och blodgrape.

Övrigt

Druvorna kyldes ned, krossades och avstjälkades. Därefter pressades musten och sedimenten fick sjunka till botten innan den tappades över till tank för att jäsa. De olika druvsorterna vinifierades för sig. Efter att vinet blandats kylstabiliserades det samt klarnades och filtrerades innan buteljering.

Im Vinaria Bostavan

Ett av de största vinerierna i Moldavien med ca 1.200 hektar vinodlingar. Fokus har historiskt varit på internationella druvsorter men nu planteras mellan 30-50 hektar varje år med inhemskt druvsorter som Viorica, Feteasca Alba och Rara Neagra.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Im Vinaria Bostavan
År:2021
Alkoholhalt:13.5%
Druva:60% Cabernet Sauvignon, 20% Feteasca Neagra, 20% Merlot
Sockerhalt:3g/l
MoldavienAperitifSällskapFågelGrönsakerÖrterPersikaRöda vinbär
Im Vinaria Bostavan

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år