Juno Rosé - Vinston

Artnr: 2483

Juno Rosé

199kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 10-12ºC till sommarfräscha rätter till exempel grillade limemarinerade räkor.

Smak

Torrt, frisk, ungdomlig med inslag av röda vinbär, blodapelsin, smultron, granatäpple, hallon och örter.

Doft

Frisk, ungdomlig och fruktig med inslag av röda bär, örter, blodapelsin, hallon, granatäpple och smultron.

Övrigt

Druvorna skördades för hand tidigt på morgonen. Druvorna pressades och fick macerera under 3 timmar, innan jäsningen påbörjades under en kontrollerad temperatur runt 11ºC. Vinet har sedan lagrats på ståltank före fyllning.

Cape Wine Company

2010 grundades företaget under namnet Erasmus Wines av Erlank Erasmus som var vinmakare hos Charles Back på en av de mest kända vinerier i Sydafrika, Fairview, Paarl. Efter 10 år som vinmakare och med hjälp av Charles startade han eget företag. Cape Wine Company jobbar aktivt med Fairtrade produkter, viner men även en del alkoholfria drycker.

Läs mer

Produktinformation

Volym:3000 ml
Producent:Cape Wine Company
År:2016
Alkoholhalt:12.5%
Druva:63% Pinotage, 20% Cinsaut, 17% Cabernet Sauvignon
Sockerhalt:2.1g/l
SydafrikaAperitifAsiatisktFiskSkaldjurSällskapBuffématKryddstarktÄppleGranatäppleHallonÖrterRöda vinbärSmultron
Cape Wine Company

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år