Toso Moscato Medium Dry - Vinston

Artnr: 7917

Toso Moscato Medium Dry

51kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 10-12ºC som sällskapsdryck eller till lite sötare rätter med hög syra, exempelvis grillade och karamelliserade frukter med sötsyrlig kräm, eller grillade persikor med vaniljglass.

Smak

Halvtorr smak av citrus, päron, örter, apelsinblommor, honung och fläder samt en balanserad sötma och fina bubblor.

Doft

Fruktig och blommig doft av citrus, päron, fläder, jasmin och örter.

Övrigt

Druvorna pressas skonsamt, musten klarnas och kyls ned till 0ºC-1ºC i ståltankar. Vinet jäses sedan med hjälp av Charmatmetoden, det vill säga i stora slutna ståltankar.

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Toso
År:NV
Alkoholhalt:8.5%
Druva:100% Moscato Bianco
Dosage:36g/l
ItalienAperitifDessertSällskapCitrusHonungLäderÖrterPäron
Toso

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år