Parés Baltà Pink - Vinston

Artnr: 7916

Parés Baltà Pink

99kr


Vinet smakar

Smak

Härliga bubblor med toner av hallon, röda vinbär, jordgubbar, grapefrukt och mineraler.

Doft

Härlig doft av vildhallon, jordgubbar och rosa grapefrukt med en hint av mineraler.

Övrigt

Vinet har legat på sin jästfällning i 12 månader.

Parés Baltà

Parés Baltà har gjort vin i Penedès sedan 1790. Familjegendomen med totalt fem olika egendomar drivs idag av tre generationer. Familjen köpte 800 hektar mark som är naturreservat, varav 170 hektar idag är planterad mark. Skördeuttagen är låga och Parés Baltà vinifierar varje vingård separat för att varje specifik terroir ska komma till uttryck. Resultatet är 27 viner och inget står stilla. De fem egendomarna är alla belägna kring vineriet i bergen invid Penedès. Höjden över havet varierar från 170 till 750 meter, vilket medför stor differentiering av jordmån och mikroklimat. Parés Baltà bedriver ekologiskt jordbruk från begynnelsen och är sedan 2004 ekocertifierade. Får strövar fritt i vingården och håller efter lövverket och äter druvor. Det naturliga kretsloppet för gödsling är ett faktum.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Parés Baltà
År:NV
Alkoholhalt:11.5%
Druva:Garnatxa 38%, Parellada 32%, Macabeu 30%
SpanienAperitifSkaldjurSällskapBuffématGrapefruktHallonJordgubbarRöda vinbär
Parés Baltà

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år