Echo Falls Fruit Fusion Summer Berries - Vinston

Artnr: 73112

Echo Falls Fruit Fusion Summer Berries

59kr


Vinet smakar

Passar till

Ett perfekt vin att dela med vänner i solen, på balkongen eller picknickfilten. Serveras med fördel kylt eller tillsammans med is för den perfekta sommarkänslan. Gärna tillsammans med färsk frukt.

Smak

Vinet har en tydlig sötfruktig och uppfriskande smak. Smaken av sommarbär domineras av jordgubb, hallon och blåbär och har en fräsch, blommig avslutning.

Doft

Sötfruktigdoft av jordgubb, hallon, körsbär och blåbär.

Övrigt

Endast naturliga smakämnen är tillsatt i vinet.

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Accolade Wines - USA
År:NV
Alkoholhalt:8.5%
Druva:Muscat.
Sockerhalt:50g/l
USAAperitifDessertSällskapBuffématBlåbärBlommigHallon
Accolade Wines - USA

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år