Dopff & Irion Comtes d'Isenbourg Riesling - Vinston

Artnr: 78609

Dopff & Irion Comtes d'Isenbourg Riesling

99kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 10-12ºC. Passar utmärkt till grillad fisk, skaldjur eller lättare vitt kött.

Smak

Ett mycket balanserat vin med fin kropp. Vinet är druvtypiskt med smak av citron, gröna äpplen och tydlig mineralkaraktär. Vinet har även en härlig fruktighet av vit persika.

Doft

Frisk doft med toner av vita blommor och hint av mineral.

Övrigt

Druvorna pressas direkt efter skörd och jäses sedan i temperaturkontrollerade tankar. När vinet jäst klart få det först vila på sin jästfällning i 4 veckor innan vinet lagras på stålfat i ytterligare 4 månader. Detta resulterar i ett mycket friskt vin med ett aningens strukturell och fylligare kropp.

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Comtes d'Isenbourg
År:2016
Alkoholhalt:12%
Druva:100% Riesling
Sockerhalt:15g/l
FrankrikeAsiatisktFiskSkaldjurSällskapÄppleCitronGröna äpplenPersika
Comtes d'Isenbourg

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år