Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk- och lammkött.
Nyanserad och mycket fruktig smak med inslag av blåbär, björnbär, lingon, färska örter, lakrits och viol.
Nyanserad ich mycket fruktig doft med inslag av blåbär, björnbär, lingon, färska örter, lakrits och viol.
Druvorna avstjälkades och tappades med hjälp av gravitationen till ståltankar för jäsning och skalmaceration. Vinifieringen varade cirka två veckor vid 25 grader.
Paul Filliatreau tog över vingården från sin far Maurice 1967 och påbörjade arbetet med att ställa om till att enbart göra rödvin med fokus på Cabernet Franc istället för rosévin, som hans far producerat. Paul var en stor del i att höja Saumur Champignys status regionalt men också i hela landet. I vingården arbetar man biodynamiskt och anammar naturliga metoder i ett litet och starkt team.
Läs merVinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.
Jag är över 25 årJag är under 25 år