Artnr: 6367

Boulder Bank Sauvignon Blanc

99kr


  • fruktsyra
  • fyllighet
  • sötma

Vinet smakar

Passar till

Serveras vid cirka 8°C som aperitif, till fisk- och skaldjursrätter, eller till getost.

Smak

Torr, aromatisk, druvtypisk smak med inslag av lime, tropisk frukt, nässlor och örter.

Doft

Aromatisk, druvtypisk doft med inslag av lime, nässlor, tropisk frukt och örter.

Övrigt

Druvorna skördades på natten och efter pressning fick de jäsa vid 15ºC. Vinet är lagrat på ståltank efter att ha legat på jästfällning under 3 månader.

Goldschmidt Vineyards

Goldschmidt Vineyards grundades 1990 och ägs av Nick och Yolyn Goldschmidt. Nick Goldschmidt är vinmakare och har arbetet i branschen i över 25 år. De olika vinerna under varumärket Boulder Bank kommer ifrån en vingård vid namn Kerseley, och ligger i det berömda området, Marlborough. Den här regionen erbjuder mycket sol, måttliga temperaturer och en stor dygnsvariation. Detta är också nyckeln till att druvorna är så fruktintensiva och har möjlighet till att hålla syran hög även under långa mognadstider.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Goldschmidt Vineyards
År:2016
Alkoholhalt:13%
Nya ZeelandAperitifFiskSkaldjurSällskapOstLimeÖrterTropisk frukt
Goldschmidt Vineyards

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år