White Roses Chardonnay Viognier - Vinston

Vinet smakar

Passar till

Passar som sällskapsdryck och/eller i kombination med lättare maträtter av fisk och kyckling.

Smak

Torr, frisk och fruktig smak med inslag av nektarin, päron, citrus och ton av vita blommor.

Doft

Fruktig, lätt blommig doft med inslag av persika, päron och citrus.

Övrigt

Manuell skördade vindruvor. Vinet har jäst i ståltank, temperaturkontrollerad.

RR Wine

RR Wines grundades 1993 av Raimundo Valenzuela och Rodrigo Buzeta. Namnet RR är tagit ifrån grundarnas förnamn. RR Wine har under åren specialiserat sig på bulkproduktion av kvalitetsviner från Chile, och är idag ledande inom export av just bulk i Chile. Dom äger 1,200 hektar vinodlingar i områden som: Maipo Valley (Puente Alto och San Bernardo), Maule Valley (San Clemente) och Curicó (Sagrada Familia). Druvor som ingår i deras odlingar är framförallt Cabernet Sauvignon, Chardonnay, Cabernet Franc, Sauvignon Blanc, Merlot, Syrah och Carmener. RR´s vineri har en kapacitet på 60 miljoner liter och idag säljer dom sitt vin både inrikes, men även på internationellt. I Sverige har White Roses nått stora framgångar, och 2014 vann boxen Silver Trofén för 'best value among White BIBs 2014’ på Vinnordic.

Läs mer

Produktinformation

Volym:3000 ml
Producent:RR Wine
År:2017
Alkoholhalt:13%
Druva:80% Chardonnay, 15% Viognier, 5% Sauvignon Blanc
ChileAperitifAsiatisktFiskSkaldjurSällskapBuffématKryddstarktGrönsakerCitrusPäron
RR Wine

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år