Anaperenna - Vinston

Artnr: 99181

Anaperenna

379kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 16-18°C till smakrika kötträtter. Kan lagras i upp till 20 år.

Smak

Fyllig, elegant och smakrik med fruktig smak av körsbär, svarta vinbär, lakrits och choklad. Silkeslena tanniner.

Doft

Fruktig doft av körsbär, svarta vinbär, kanel, lakrits och kryddiga toner av anis.

Övrigt

Druvorna skördades mellan 14 februari och 15 april. Vinet har jäst i stora öppna tankar, remontage utfördes manuellt 3 gånger dagligen. Lagrat på sin jästfällning i 16 månader på nya ekfat, 92% franska och 8% amerikanska. Vinet är ofiltrerat.

Glaetzer

Viner skapas i vingården och ingen annanstans. Glaetzer filosofi är enkel, att producera små kvantiteter av "super premium wines". Ben Glaetzer gör australiensiska viner med fransk touch, något ni kommer att upptäcka direkt när ni provar något av hans viner. Ben älskar sin Shiraz, vilken ingår i alla hans viner i större eller mindre dos och vem skulle inte vilja nyttja den Shiraz som kommer från de 80- åriga stockarna i Ebenezer i nordöstra Barossa. Efter skörd av den exceptionella frukten, så försöker Glaetzer lägga sig i så lite som möjligt, avslutningsvis dock, så ligger vinerna på franska fat i mellan 12-18 månader.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:Glaetzer
År:2015
Alkoholhalt:15%
Druva:82% Shiraz, 18% Cabernet Sauvignon
Sockerhalt:3.3g/l
AustralienLammNötViltChokladKörsbärLakritsSvarta vinbär
Glaetzer

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år