Pata Negra Rioja Reserva - Vinston

Artnr: 70710

Pata Negra Rioja Reserva

109kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 16-18°C till lamm, nötkött, Iberico skinka eller ost exempelvis Manchego.

Smak

Kryddigt, friskt vin med fina tanniner och toner av fat, björnbär, röda bär och kryddor.

Doft

Intensiv doft av röda och mörka bär, fat och en angenäm kryddighet av cederträ samt en ton av mineral.

Övrigt

Vinet har lagrats 24 månader på franska ekfat.

J. García Carrión

J.Garcia Carrion grundades 1890 i Jumilla i Spanien av José García-Carrión. Sedan dessa har J. Garcia Carrion blivit en av de ledande aktörerna inom juice och vin i Europa samt världsledande i försäljningen av Sangria. Idag har man försäljning till 130 länder på 5 kontinenter och äger bland annat vingårdar och vinerier i tio spanska D.O-områden (Rioja, Ribera del Duero, Cava, Penedés, Catalunya, Valdepeñas, La Manca, Jumilla, Rueda och Toro). En viktig del av framgångssagan är köpet av Bodegas Los Llanos 1972, en vinproducent som har växt från lovande till framgångsrik. J. Garcia Carrions mål är att kombinera en bredd och exceptionell kvalitet med oslagbara priser. Detta uppnår man bland annat genom att applicera modern teknologi på traditionella metoder och kan då reducera sina kostnader för drift och logistik samtidigt som man kontinuerligt kan behålla en hög kvalitet.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:J. García Carrión
År:2012
Alkoholhalt:13.5%
Druva:85% Tempranillo, 10% Graciano, 5% Mazuelo
Sockerhalt:1g/l
SpanienFågelFläskLammNötViltOstBjörnbärFatKryddig
J. García Carrión

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år