Allegrini Veneto Rosso - Vinston

Artnr: 2309

Allegrini Veneto Rosso

279kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid cirka 16-18°C till rätter av lamm- eller nötkött.

Smak

Kryddig, fruktig smak med inslag av fat, mörka körsbär, örter, skogsbär och vanilj.

Doft

Kryddig, fruktig doft med inslag av fat, mörka körsbär, örter, lakrits och vanilj.

Allegrini

Allegrini är ett anrikt vinhus som drivs av familjen själva och har i flera generationer fokuserat på de för regionen typiska druvor. Allegrini har haft en betydande och ledande roll i Valpolicellas vinhistoria sedan 1600-talet där traditioner av vinodling och vinmakning har med öm hand gått från en generation till generation.

Läs mer

Produktinformation

Volym:3000 ml
Producent:Allegrini
År:2015
Alkoholhalt:13.5%
Druva: Corvina, veronese, rondinella och molinara.
ItalienSällskapFågelFläskNötGrönsakerFatKörsbärKryddigÖrterVanilj
Allegrini

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år