South Atlantic Shiraz Cabernet Sauvignon BiB - Vinston

Artnr: 22989

South Atlantic Shiraz Cabernet Sauvignon BiB

189kr


 • fruktsyra
 • fyllighet
 • strävhet

Vinet smakar

  Passar till

  Vinet passar ypperligt som "allroundvin" samt även till bufféer där många smaker kombineras. Det passar till smakrika pastarätter, grytor, stekta och grillade rätter av kött och fågel samt smakrika ostar.

  Smak

  Frisk fruktsyra och mjuka välbalanserade tanniner ger ett vin med drickvänlig charm samtidigt som dess krydda och koncentrerade mörka frukt passar till många olika typer av mat.

  Doft

  Ett vin med generös kryddig fruktighet med toner av mörka bär såsom björnbär, blåbär och vinbär samt inslag av torkade örter, lakrits och mörk choklad.

  Övrigt

  Druvorna vinifieras separat i rostfria ståltankar vid 26-28°C. Hälften av vinet har lagrats på fransk och amerikansk ek och den resterande delen har lagrats på ståltankar för att ge vinet balans mellan den friska fruktigheten och kryddig komplexitet från eklagringen. Vinet från de båda druvorna blandas sedan för att uppnå den perfekta balansen mellan de olika druvkaraktärerna innan slutlig tappning på box.

  Origin Wines

  Origin Wines är sedan 2002 en stor producent som idag hanterar mer än 40 miljoner liter vin per år.

  Läs mer

  Produktinformation

  Volym:3000 ml
  Producent:Origin Wines
  År:2015
  Alkoholhalt:13.5%
  Druva:60% Shiraz, 40% Cabernet Sauvignon.
  Sockerhalt:5g/l
  SydafrikaBuffématFläskLammNöt
  Origin Wines

  Andra gillar också

  Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

  Välkommen
  till Vinston

  Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

  Jag är över 25 årJag är under 25 år