Señorío de los Llanos Gran Reserva - Vinston

Artnr: 22679

Señorío de los Llanos Gran Reserva

69kr


  • fruktsyra
  • fyllighet
  • strävhet

Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 16-18°C till rätter av fläsk- eller lammkött, kaningryta eller rökta ostar.

Smak

Mogen, animalisk, frisk smak med fatkaraktär, inslag av körsbär, tobak, torkad frukt, lakrits, kryddor och läder.

Doft

Mogen, animalisk doft med fatkaraktär, inslag av torkad frukt, läder, tobak, körsbär och kakao.

Övrigt

Utvalda druvor i Valdepeñas jäses i temperaturkontrollerade tankar mellan 25°C till 30°C. Druvorna macererar med skalen i 15 dagar så man får en bra tanninstruktur. Sedan låter man vinet lagras i 60 månader på amerikanska ekfat innan man buteljerar vinet.

J. García Carrión

J.Garcia Carrion grundades 1890 i Jumilla i Spanien av José García-Carrión. Sedan dessa har J. Garcia Carrion blivit en av de ledande aktörerna inom juice och vin i Europa samt världsledande i försäljningen av Sangria. Idag har man försäljning till 130 länder på 5 kontinenter och äger bland annat vingårdar och vinerier i tio spanska D.O-områden (Rioja, Ribera del Duero, Cava, Penedés, Catalunya, Valdepeñas, La Manca, Jumilla, Rueda och Toro). En viktig del av framgångssagan är köpet av Bodegas Los Llanos 1972, en vinproducent som har växt från lovande till framgångsrik. J. Garcia Carrions mål är att kombinera en bredd och exceptionell kvalitet med oslagbara priser. Detta uppnår man bland annat genom att applicera modern teknologi på traditionella metoder och kan då reducera sina kostnader för drift och logistik samtidigt som man kontinuerligt kan behålla en hög kvalitet.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:J. García Carrión
År:2009
Alkoholhalt:13%
Druva:100% Tempranillo
SpanienFläskLammNötViltOstFatKörsbärLäderLakrits
J. García Carrión

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år