The Long Little Dog Rosé 37,5 cl - Vinston

Artnr: 74327

The Long Little Dog Rosé 37,5 cl

19kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 10-12ºC till enklare fisk eller pastarätter gärna med en bas av tomat.

Smak

Vinet har en bärig smak med inslag av hallon, örter och grapefrukt.

Doft

Vinet har en stor doft av frukt och bär så som röda äpplen, hallon och jordgubbar

Boutinot

Paul Boutinot, sonen till en framgångsrik restauratör i Storbritannien, blev desillusionerad av den låga kvaliteten hos vinerna på on-trade-marknaden och gav sig därför av till Frankrike för att köpa husviner av bra kvalitet som han kände till. Dessa tog han sedan med tillbaka till Storbritannien till sin fars restaurang. Snart kom andra restauranger i nordvästra England till Paul för att köpa hans viner. Detta blev början på den blomstrande vinhandel som 1980 fick namnet Boutinot Limited. Boutinot Ltd har utvecklats till en internationell producent och distributör med produktion i Frankrike och Sydafrika och med export till många länder runt om i världen. Paul Boutinots mål har alltid varit detsamma; att erbjuda konsumenterna möjligheten att prova genuin kvalitet på alla prisnivåer. Företagets framgång baseras på samma produktionsfilosofi i alla ursprungsländer: Noggrann selektering av vingårdar och ett unikt kunnande om vinmakning i kombination med sofistikerad marknadsföring för varje produkt. Dessutom erbjuds produkterna med utmärkande, lättmemorerade förpackningar för kvalitetsviner. Detta har grundlagt Boutinots rykte som varandes en innovativ producent med intressanta viner. Idag producerar Boutinot ungefär 16 miljoner flaskor vin som levereras till kunder on och off trade över hela världen. Ett tätt samarbete med strategiska partners gör det möjligt att identifiera nya intresseområden och göra viner därefter. Utöver vinproduktionen är Boutinot en stor distributör på detaljist- och on trade-nivå i Storbritannien. Den gemensamma nämnaren i Boutinots viner är deras exceptionella längd. Det är viner med karaktäristisk smak och finess.

Läs mer

Produktinformation

Volym:375 ml
Producent:Boutinot
År:2014
Alkoholhalt:12.5%
Druva:100% Syrah
FrankrikeAperitifFiskSkaldjurSällskapBuffématGrapefruktHallonÖrter
Boutinot

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år