Pata Negra Brut - Vinston

Artnr: 7684

Pata Negra Brut

69kr


Vinet smakar

Passar till

Serveras vid 6-8ºC som sällskapsdryck eller till rökt lax, blinier med löjrom eller snittar.

Smak

Ungdomlig, mycket frisk smak med inslag av gröna äpplen, kex och grapefrukt.

Doft

Ungdomlig, fruktig doft med inslag av gröna äpplen, mineral och grapefrukt.

Övrigt

Denna spanska Cava är tillverkad enligt traditionell framställning. Man låter först göra ett stilla vin som sedan får en andra jäsning på butelj, resultatet blir då små fina och utvecklade bubblor. Vinet har lagrats i 9 månader på sin jästfällning.

J. García Carrión

J.Garcia Carrion grundades 1890 i Jumilla i Spanien av José García-Carrión. Sedan dessa har J. Garcia Carrion blivit en av de ledande aktörerna inom juice och vin i Europa samt världsledande i försäljningen av Sangria. Idag har man försäljning till 130 länder på 5 kontinenter och äger bland annat vingårdar och vinerier i tio spanska D.O-områden (Rioja, Ribera del Duero, Cava, Penedés, Catalunya, Valdepeñas, La Manca, Jumilla, Rueda och Toro). En viktig del av framgångssagan är köpet av Bodegas Los Llanos 1972, en vinproducent som har växt från lovande till framgångsrik. J. Garcia Carrions mål är att kombinera en bredd och exceptionell kvalitet med oslagbara priser. Detta uppnår man bland annat genom att applicera modern teknologi på traditionella metoder och kan då reducera sina kostnader för drift och logistik samtidigt som man kontinuerligt kan behålla en hög kvalitet.

Läs mer

Produktinformation

Volym:750 ml
Producent:J. García Carrión
År:NV
Alkoholhalt:11.5%
Druva:40% Macabeo, 30% Xarel-lo, 30% Parellada
Dosage:5g/l
SpanienAperitifAsiatisktFiskSkaldjurSällskapKryddstarktÄppleGrapefruktGröna äpplen
J. García Carrión

Andra gillar också

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år