Nu är Juno månad här - Vinston

Nu är Juno månad här

Nu är Juno månad här! Juno månad är den härliga sommarmånaden då grillarna börjar gå varma och rosévinet Juno tar plats i vinglaset till kvällsmaten.

Nu är Juno månad här

Nu är Juno månad här

Äntligen är Juno månad här! Nämen vänta… nu måste det väl ha ändå blivit fel? Juni månad heter det väl? Nä, inte om Vinston får bestämma. Juno månad är den härliga sommarmånaden då grillarna börjar gå varma, picknickfiltarna mutar in sina revir i parkerna och rosévinet Juno tar plats i vinglaset till kvällsmaten.

Juno Rosé En rosa storfavorit

Nu var det visserligen två år sedan, men visste du att vinet Juno Rosé var den bäst säljande rosényheten under 2015 på Systembolaget?

Det tycker vi är fantastiskt. Därför vill vi tillägna denna rosémånad till detta utmärkta vin. Och vem vet, kanske blir det en storfavorit även denna sommar?

Juno Rosé kommer från Western Cape i Sydafrika och är paketerad på bag in box. Färgen är ljust laxrosa och stilen torr och frisk. Detta sommarvin bjuder på smak av röda vinbär, blodapelsin och smultron i kombination med hallon och färska örter.

Vad ska man laga till rosévinet?

Att vinet är så populärt är kanske inte så konstigt eftersom det passar både till skaldjur, fisk och grillmat, såväl som en varierad buffé. Förutom vänligheten till mat funkar det fint på egen hand i glaset när maten lagas. Servera gärna vinet som aperitif eller till nygrillade skaldjur. Det passar också till kryddig mat samt rätter av fläsk och fågel. Den som vill starta sommaren med en rosa drink hittar recept på rosésangria och en rosa winespritzer. Glöm inte att om du förvarar din öppnade box i kylskåpet håller den längre.

» Juno Rosé
Artnr: 2483 | Pris: 199:-
Ursprung: Sydafrika | Druva: pinotage, cinsault, cabernet sauvignon


 

Grillspecial med vintips Grillrecept och med vintips

Kommande veckor och ända fram till hösten kommer vi att tipsa om massor av goda roséviner som passar till mingel, grillning och picknickar. Vi fortsätter också på förra sommaren succé med grillrecept och passande vintips varje torsdag. Redan nästa torsdag kommer nya spännande recept och tips, så glöm inte att signa upp till våra nyhetsbrev – det är helt gratis.

Relaterat

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år