Recepttips till halloween - Vinston

Recepttips till halloween

Spana in Vinstons recepttips till halloween. Vad sägs om Blodiga cannellonis och Dödliga filodegsknyten med chèvre och rödbetor? Låt spökerierna börja!

Recepttips till halloween

Recepttips till halloween

Det är dags för Halloween och allhelgona vilket för många innebär att man bjuder över vännerna på god middag… och kanske lite spökerier? Pumpa och rotsaker passar utmärkt till Halloween. Vi har djupdykt i vår receptdatabas och rotat fram några riktiga godingar till dessa högtider och firanden. Varför inte kolla in våra goda recept med olika sorters pumpa och passande vintips? Eller våga dig på något av de lite mer galna recepten längre ner…

» Pumpapaj med parmesan

» Mousserande pumpasoppa

» Ricottafylld ravioli med rostad pumpa

» Ryggbiff med honungsrostad pumpa, fetaost, smörbrynt grönkål och mandel

» Pumpapaj till dessert

» Höstig rotsaksjansson

Fladdermus Med lite fantasi…

» Dödliga filodegsknyten med chèvre och rödbetor

» Blodiga cannellonis

» Vampyrsnurror

» Varulvsgryta med kantareller och lingon

» Mördande musslor med blomkålskräm

» Skalbaggar i skinka

Taggat med:HalloweenRecept

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år