Matjesfiléer med ägg, pepparrot och brynt smör - Vinston

Matjesfiléer med ägg, pepparrot och brynt smör

Matjesfiléer med ägg, pepparrot och brynt smör är ett misdommarrecept du svänger ihop på nolltid och som garanterat gör succé.

Matjesfiléer med ägg, pepparrot och brynt smör

Matjesfiléer med ägg, pepparrot och brynt smör

För: 4 personer

400g små färskpotatisar
6 ägg
1/2 rött äpple
0,5 dl hackad röd lök
0,5 dl hackad gräslök
1 knippe färsk dill
50g smör
1 dl gräddfil
2 msk färsk, riven pepparrot
2 paket hela matjesfiléer
1 liten burk röd stenbitsrom

1. Gnugga potatisarna rena. Koka äggen och potatisen var för sig i saltat vatten.

2. Tärna äpplet. Finhacka rödlök, gräslök och dill.

3. Smält smör i en kastrull på medelvärme. Rör om då och då och låt det vara i kastrullen till det fått en ljust brun ton.

4. Rör ihop gräddfil med riven pepparrot. Fördela ut allt och servera med pepparrotsgräddfilen.

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år