Ekologisk nyhet från soliga Sicilien - Vinston

Ekologisk nyhet från soliga Sicilien

Tavernello Syrah Organico är en ekologisk nyhet från Italien. Detta sicilianska rödvin bjuder på fylliga och fruktiga smaker med en kryddig ton.

Ekologisk nyhet från soliga Sicilien

Ekologisk nyhet från soliga Sicilien

Nu vill vi presentera en härlig, ekologisk nyhet från Italien. Tavernello Syrah Organico är en siciliansk skönhet som bjuder på fylliga och fruktiga smaker med en kryddig ton. Det bästa med det här vinet är att det inte enbart är mycket gott och prisvärt, producenten bakom vinet tar även ett miljömässigt ansvar utöver det vanliga.

Tavernello Syrah OrganicoTavernello Syrah Organico är ett fylligt vin från soliga Sicilien. I detta vin, som produceras på druvan syrah, ryms en symfoni av mogna bär och härliga kryddor. Tänk svarta körsbär, svarta vinbär och björnbär som ramas in av nymalen svartpeppar och lakrits.

Vad ska man servera det till?

Tavernello Syrah Organico passar till italienska klassiker som lasagne eller köttbullar i tomatsås. Det är även fint till rätter med kyckling eller fläskkött. Prova det också som umgängesvin, eller varför inte till lagrade ostar eller charkuterier?

Vinet produceras enligt ekologiska principer där tillsatser undviks. Producenten har dessutom tagit ett helhetsgrepp kring det miljömässiga ansvaret, vilket innefattar allt ifrån minskad vattenförbrukning till förnybar energi och utbildning av personalen. Det här är ett vin som inte bara smakar gott, utan även vill göra gott i den miljö det tillverkas.

» Tavernello Syrah Organico
Artnr: 79323 | Pris: 79:-
Ursprung: Italien | Druva: syrah | Alkoholhalt: 13%

Relaterat

Vinston.se och informationen på denna webbplats tillhandahålls av VinNet AB och bolag i samma koncern. VinNet AB ingår i Solera Beverage Group Sweden med Solera Sverige AB som moderbolag i Sverige. Övriga bolag i koncernen är Prime Wine Sweden AB, Mondo Wine Sweden AB, Urban Beverages AB och Multibev AB. Vinstons syfte är att till marknaden och privatpersoner tillhandahålla kvalitativ information om vin och andra alkoholhaltiga drycker, samt att marknadsföra de produkter som tillhandahålls av Solera Beverage Group Sweden.

Välkommen
till Vinston

Vinston är en webbplats som marknadsför vin och alkoholhaltiga drycker från Solera Beverage Group Sweden. Vårt syfte är att inspirera, informera och göra tillvaron ännu trevligare för dig som gillar mat och dryck i kombination. För att besöka webbplatsen måste du vara över 25 år.

Jag är över 25 årJag är under 25 år